Vandaag vraag ik aan jou “Wat heb jij nodig voor MLM Succes?” Ik hoor van veel mensen in MLM dat ze niet verder komen met hun MLM bedrijf omdat ze niet de juiste hulp krijgen van hun sponsor. Volgens hen hebben ze hulp nodig bij het opstarten, hulp bij het bouwen aan hun team, hulp met het uitnodigen van prospects en hulp bij het aanbrengen van structuur in hun MLM bedrijf. Daarnaast hoor ik mensen die net begonnen zijn met MLM zeggen dat ze onvoldoende waardering krijgen, geen schouderklopje of compliment van hun sponsor.

Het leven geeft je wat je verdient, niet wat je nodig hebt!

Jim Rohn, een van de grondleggers in persoonlijke ontwikkeling zegt “Het leven geeft je niet wat je nodig hebt, maar wat je verdient”. Werk harder aan het verdienen van je MLM Succes en minder aan het “nodig hebben”. Constant alles “nodig hebben” komt vanuit een werknemers-mindset. Als werknemer zorgt je baas ervoor dat de randvoorwaarden, die je nodig hebt om je werk te doen, aanwezig zijn. Het feit dat jij hebt gekozen voor MLM Succes, betekent dat die randvoorwaarden niet werkten voor jou. Binnen MLM heb je geen baas, JIJ bent de baas! “Nodig hebben” is niet sexy, zelf succes creëren wel!

Jij verdient onafhankelijk MLM Succes!

Nu is het tijd om minder afhankelijk te zijn van je baas of je sponsor. Neem afscheid van je werknemers-mindset en stap in de wereld van een ondernemer. Een ondernemer is onafhankelijk, werkt hard, enthousiast en gedreven aan haar MLM Succes. Een goede ondernemer signaleert problemen en zorgt voor oplossingen. Jij hebt nu de vrijheid om jouw bedrijf in te richten zoals het jou bevalt. Heb je volgens jou geen goede MLM sponsor? Wordt er zelf een! Heb je geen goed marketing materiaal? Creëer het juiste materiaal. Is er geen goede beloningsstructuur? Bedenk er zelf een die werkt. Mis je de juiste structuur in je MLM bedrijf? Ontwikkel een structuur die werkt voor jou en je downline. Maak er een gewoonte van om je sponsor alleen erbij te halen wanneer je er zelf niet uitkomt, maar blijf niet afhankelijk van je sponsor. Jij hebt gekozen voor MLM Succes. Dat is een weg in zelfstandigheid, onafhankelijkheid, lef en doorzetting! Wanneer je de juist dingen doet zal je zeker succes hebben met je MLM bedrijf.

Creëer jouw MLM Succes!

Ga er nu voor! Het is jouw bedrijf! Jouw downline! Je werkt naar jouw MLM Succes! Wees creatief, werk hard, doe de juiste dingen. Stop met nodig hebben en creëer JOUW MLM SUCCES! Bekijk mijn youtube kanaal voor gratis lessen, tips en tricks. En vergeet je E-book niet te downloaden.

Lieve groet,
Astrid Eenig – online netwerk marketing Trainer en Coach

PS: Ga niet weg zonder: een cadeau >>

online ondernemen met Astrid Eenig | netwerk marketing

‘Cadeautje!’

Download hier gratis mijn ‘cadeautje’, mijn E-book over: “Online Netwerk Marketing Succes!”

Wat vind je van dit artikel?

Laat nu een reactie achter hieronder in de comments.