Mijn MLM online Succes zou zomaar ook jou succesformule kunnen zijn! Inmiddels is het 9 jaar geleden dat ik mijn eerste bedrijf startte. Ik was een newbie… Ik wist nog niet precies hoe ik het zou aanpakken maar ik wist een ding heel zeker “Ik zou niet meer voor de baas werken!” Ik was klaar om eigen baas te zijn. Het begin was pittig. In de loop der jaren heb ik de doelen van mijn bedrijf vaak naar boven en soms ook naar beneden bijgesteld. Sinds 2014 heb ik MLM toegevoegd aan mijn bedrijf en ervaar nu de luxe en vrijheid van MLM online succes. Nu ben ik op de juiste plek. Ik ben in flow! Ik heb eindelijk de juiste vertaling van mijn passie gevonden, namelijk “Financiële Onafhankelijkheid!” Ik gun dat iedereen! Toen 3 jaar geleden MLM op mijn pad kwam heb ik het omarmd. Een prachtig verdienmodel dat heel veel mogelijk maakt. Jammer genoeg pakken veel mensen het verkeerd aan en blijft het succes uit. Ik help je om niet te blijven sudderen maar om ook echte poen te ontvangen!

De weg naar MLM online, pittig en erg leerzaam!

Het begin was pittig! Ik verwachtte negen jaar geleden meteen vet te gaan verdienen met mijn bedrijf. Ik werkte harder voor mezelf dan ik werkte bij de baas. Ik had zelf een mooie website gemaakt, waar ik maar liefst 6 maanden mee bezig ben geweest. Daarna heb ik in de huisstijl visitekaartjes laten drukken. Je weet wel, professionaliteit staat voorop! En toen op zoek gegaan naar klanten. Ik heb met angst en spanning cold calls gedaan en alsof de mogelijke klant aan de andere kant van de lijn wist dat ik een broekie was werd de telefoon er vaak op gegooid en kreeg ik heel veel negativiteit over mij heen. Tijd voor een andere aanpak dacht ik. Ik heb daarna zoveel mogelijk, via mond tot mond reclame het woord over mijn eigen bedrijf verspreid, om over advertenties in de supermarkt maar te zwijgen. Maar het gewenste resultaat bleef nog steeds uit. Tja, soms zakte mij de moed in de schoenen en gaf ik het even op, voor een uur ofzo. Daarna raapte ik mezelf bij mekaar en ging weer aan het werk. Toen kwam mijn eerste opdracht en kwam er eindelijk wat poen binnen. Het was niet helemaal wat ik wilde doen en ook niet perse mijn sterkste kwaliteit maar het bracht wat geld in het laatje, dus… deed ik het maar. Ondertussen zoekend naar manieren om het wel te laten werken. Toen kwam MLM op mijn pad. Wat een verademing. Althans dat dacht ik… Het echte succes kwam pas nadat ik had gekozen voor MLM online!

Succes is meant to be shared!

Toen ik voor mezelf begon heb ik een commitment met mijzelf gemaakt. Ik heb tegen mezelf gezegd “Become succesfull or die trying!” Ook heb ik met mezelf afgesproken dat wanneer ik de sleutel tot succesvol ondernemerschap had gevonden dat ik het zou delen met anderen. Succes, is meant to be shared! Nu verdien ik zoveel met mijn MLM bedrijf dat ik in staat ben om een van mijn grote dromen te verwezenlijken, namelijk verhuizen naar Malaga in Spanje waar je maar liefst 300 dagen zon in het jaar hebt. Ik heb een ruimte waar ik cursisten kan ontvangen voor de MLM retreats. Ik ben nu waar ik wilde zijn met mijn bedrijf. Ik spreek vanuit mijn hart wanneer ik je vertel dat jij ook meer uit je bedrijf kunt halen wanneer jij je MLM bedrijf online opzet. Ik ben nu ook klaar om mijn tweede gelofte in te lossen: JOU HELPEN! Je kan namelijk alles bereiken waar jij van droomt! Je moet wel bereid zijn om ervoor te werken en je te laten coachen. Succes komt naar je toe als jij jezelf ontwikkeld tot een betere versie van jezelf!

Mijn leermomenten versnellen jouw weg naar succes!

Ik heb heel veel liefde voor mensen en al op hele jonge leeftijd vroeg ik mij af waarom mensen op een bepaalde “plek” in hun leven terecht kwamen. Wat was daaraan vooraf gegaan? En wat nou als ze hele andere keuzes hadden gemaakt? Of onder andere omstandigheden of op een andere plaats geboren zouden zijn? Wie zouden ze dan zijn geworden? En wat mij altijd intrigeert is de vraag “Kunnen mensen gelukkiger zijn dan dat ze nu zijn?” Dit soort vragen spookten al op jonge leeftijd door mijn hoofd. Omdat ik het perse wilde weten werd ik een goede luisteraar. Ik stelde vragen aan de mensen om mij heen en omdat ik erg visueel ben ingesteld maakte ik snel plaatjes van het verhaal van de andere. Het is een mooie bezigheid. Ik ervaar het als: Leuk! Intiem! Verbindend! En ik heb nu het antwoord op mijn intrigerende vraag: Kunnen mensen gelukkiger zijn? Het antwoord is JA! Wat als ik je vertel dat je gelukkiger kunt zijn? Dat je verder kunt komen dan waar je nu bent? Je kunt meer betekenen voor jezelf en je omgeving. Je kunt een fijner leven hebben dan nu. Met enkele kleine wijzigingen/aanvullingen in jouw huidig patroon kun je nu al beginnen met het creëren van financiële vrijheid. Wil je beginnen met business groei met Facebook? In mijn video van deze week zetten we de eerste stappen in jouw FB avontuur als middel naar jou MLM succes online.

Ik wil je helpen om meer succes te behalen met je online MLM bedrijf. Samen gaan wij jouw perfect plaatje creëren, waardoor jij financieel onafhankelijk word! We gaan door totdat jij je doelen hebt bereikt. Ontdek hoe MLM online ook jouw weg naar succes kan zijn!

Dat is allemaal mooi natuurlijk, maar kan ik JOU ook helpen?

JA. Tuurlijk! Ik weet wat ik kan en ook dat ik niet een doorsnee trainer/coach ben. Ik ga voor resultaat dus vraag ik dat ook van jou. Wil je echt verder komen dan gaan we er allebei voor, hier en/of in Spanje!

Als het je iets lijkt nodig ik je uit voor een gratis intake gesprek zodat ik je de ins en outs van dit prachtig verdienmodel kan uitleggen. Je kan daarna alsnog beslissen om het wel of niet te doen. Je weet dan in ieder geval waar je ja of nee tegen zegt.

Lieve groet,
Astrid Eenig – online netwerk marketing Trainer en Coach

PS: Ga niet weg zonder: een cadeau >>

online ondernemen met Astrid Eenig | netwerk marketing

‘Cadeautje!’

Download hier gratis mijn ‘cadeautje’, mijn E-book over: “Online Netwerk Marketing Succes!”

Wat vind je van dit artikel?

Laat nu een reactie achter hieronder in de comments.