Astrid Eenig

MWR Life Judith

MWR Life, Mijn Netwerkmarketing bedrijf:

Ik ben Judith Eenig. Ik heb mij aangesloten bij MWR Life in het team van Astrid Eenig. MWR Life is een netwerkmarketing bedrijf. Netwerkmarketing, ook wel bekend als MLM, Multi Level Marketing, is een flexibele werkvorm die meer vrijheid geeft. Ik hoop binnen een jaar mijn baas te ontslaan en binnen vijf jaar financieel onafhankelijk te worden.

Netwerkmarketing Online:

Wij werken in ons team online omdat we hebben gemerkt dat je explosief gaat groeien wanneer jij je netwerkmarketing bedrijf online opzet. Door gebruik te maken van o.a. Facebook, Youtube en Google+ groeit je netwerk sneller en daardoor ook je omzet. Dat betekent meer vrijheid, flexibiliteit en een goed inkomen.

Waarom Netwerk Marketing:

  1. Iedereen kan een Online Netwerkmarketing bedrijf beginnen. Ongeacht ras, cultuur of overtuiging.
  2. In ons MLM team leer je het vak en begin je meteen te verdienen. Je hebt geen vooropleiding nodig.
  3. Je begint zodra jij er klaar voor bent, je werkt vanuit huis, op flexibele uren en ervaart daardoor meer vrijheid.
  4. Wanneer je de juiste dingen doet, kun je reeds binnen een jaar je baas ontslaan en binnen 5 jaar financieel onafhankelijk zijn!
  5. MWR Life is een lifestyle bedrijf, waarbij je tegen de laagste prijs garantie naar de meest leuke vakantiebestemming en resorts kunt gaan. Je spaart op elke reis punten, die je op de volgende reis kunt inwisselen. Daarnaast krijg je bonussen waardoor je een geheel nieuw inkomen kan opbouwen.
  6. Je inkomsten stijgen doordat je mensen helpt met het verbeteren van hun lifestyle en helpt om extra inkomsten op te bouwen.
  7. Deze werkvorm is flexibel. Je werkt waar, wanneer en met wie je wil. Meer vrijheid en flexibiliteit!
  8. Het hoofdkantoor voorziet je van professioneel marketing materiaal en er is een professionele service desk die je assisteert wanneer je daar behoefte aan hebt.
  9. Je leert online strategieën die werken en ontwikkelt de mindset van een ondernemer. Je groeit daardoor op persoonlijke vlak en in leiderschap. Hierdoor word je een succesvolle ondernemer en krijg je meer vrijheid.
  10. Alles wat je opbouwt is blijvend en overerfbaar!

“MWR Life is de toekomst! Doe nu mee!”

‘Leef je dromen’

Download hier gratis mijn E-book!