Over Astrid Eenig

Trainer & Coach

Over Astrid Eenig

Mijn Verhaal

Hallo, mijn naam is Astrid Eenig, initiatiefneemster van o.a. Happy Kidz Adventure, Brain Wellness, Praag Adventure en Fit4Life. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen, hun eigen succesvolle bedrijf op te zetten, volledig online. Dat doe ik door het organiseren van trainingen in Spanje en interactieve, online trainingen en coaching.

Mijn kernkwaliteiten

  • Coaching 80%
  • Training 90%
  • Netwerkmarketing 70%
  • Persoonlijke ontwikkeling 90%

Historie

Ik kom uit een arbeidersgezin van 8 kinderen. Ik heb een pittige jeugd gehad, waardoor ik heb geleerd om mij overal doorheen te slaan, duidelijke keuzes te maken en creatief te zijn in het werken aan oplossingen. Ik heb geleerd dat lachen, spelen en focussen op je doel, je dichter bij de vervulling van je dromen brengt. Ik ben op mijn negentiende, naast mijn studie op de universiteit begonnen met werken als administratief medewerkster. De jaren die volgden ben ik blijven groeien in mijn carrière. Jaren later heb ik als RA Accountant mijn baan binnen de accountancy opgegeven om Financieel Directeur te worden bij een internationaal auto dealer bedrijf. Dat heeft mij veel plezier gebracht maar ergens van binnen zat het toch niet helemaal goed. Ik wilde iets anders. Ik verlangde naar veel meer vrijheid. Toen het bedrijf waar ik werkte in 2006 ermee stopte, heb ik mij gestort op een van mijn grote passies namelijk docente economie op de middelbare en hoge school. Het bleef kriebelen en ik bleef zoeken naar meer voldoening en meer vrijheid. Ik wilde heel graag met mensen werken, eigen baas zijn en verhuizen naar Spanje.

In 2008 heb ik vaste grond verlaten en ben volledig eigen baas geworden. Ik heb toen samen met Cheniva Sabajo Brain Wellness opgezet. Brain Wellness helpt individuen door middel van therapie, training en coaching om gezond, financieel vrij en gelukkig te zijn. In 2014 heb ik netwerkmarketing toegevoegd aan onze bedrijfsportfolio. Een heel mooi en goed verdienend bedrijfsmodel. Ik werk bijna volledig online en zie mijn inkomen groeien. Ik werk nu waar en wanneer ik wil en heb een goed inkomen. Dit jaar kan ik een van mijn grote dromen realiseren, namelijk emigreren naar Spanje. Ik ben zo blij. Ik geniet nu meer dan ooit van mijn leven, mijn werk en mijn thuis. Eindelijk meer vrijheid! Ik geloof niet dat ik uniek ben. Ik denk dat iedereen dit kan. Meer vrijheid ervaren terwijl je de dingen doet die je graag doet.

Zoek je naar meer vrijheid, meer vrije tijd en een goed inkomen? Kies dan voor netwerkmarketing online! Ik laat je graag zien hoe dat in de praktijk gaat.

Meld je vrijblijvend aan voor een kennismakingsgesprek.

‘Leef je dromen’

Download hier gratis mijn E-book!

Coaching

Wil jij een diepte-investering doen in jezelf en je team?

“Teamcoaching is maatwerk, volledig afgestemd op jouw vraag, jouw tempo en de doelen die jij met je team nastreeft. We bepalen dan ook samen uit welke ingrediënten jouw coaching zal bestaan”.

Lees verder

Klaar voor jouw MLM groei en doe je dat liever online? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Hiervoor heb ik speciaal de succespakket Online MLM Succes ABC in elkaar gezet. Lees meer over het ABC pakket.

Wil jij je direct aanmelden? Dat kan hier.